Update over 'kassenbouwende Russen'

24-05-2018    10:00   |    Goedemorgen

Wie de laatste stand van zaken wil weten over de glastuinbouwplannen van Rusland, kan zich laten informeren op 13 juni in Amsterdam. Daar wordt het 'Open Russia Greenhouse Debat' gehouden. Onder andere krijgen de aanwezigen informatie over de grootste glastuinbouwprojecten en strategieën van de regio's in Rusland op gebied van ontwikkeling van glastuinbouw.

Momenteel wordt er in Rusland gewerkt aan meer dan 150 Greenhouse projecten. Daarnaast is meer dan 1500 hectare aan kassencomplexen gepland voor de bouw in Rusland tegen 2020. In de praktijk is het duidelijk dat Russische entrepreneurs sterk de voorkeur hebben voor de Nederlandse of Europese tuinbouwtechnische markt.  

Tijdens het debat wordt een discussie gevoerd met collega's en partners over de mogelijkheden binnen de 'Greenhouse industrie' in Rusland. Ook worden de kansen en voordelen voor uw eigen bedrijf op de Russische tuinbouwmarkt verteld. Verder komt de vraag aan de orde of het de moeite waard is om te blijven investeren in de broeikasindustrie in Rusland. 

Deelname aan het debat is kosteloos. Aanmelden kan hier.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Wie wint de Duurzaamheidsprijs?

Op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, wordt bekend wie het meest duurzame bedrijf van de Duin & Bollenstreek 2018 is: het hout, de...

Telefoon uit tijdens eten

Google Assistent laat ouders telefoon van kind uitzetten tijdens eten. Google heeft de mogelijkheden van zijn toezichtsapp voor ouders...