Nieuw gerberacluster in Limburg

06-10-2017    09:35   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Vier Limburgse gerberakwekers gaan een uniek samenwerkingsverband aan. De bedrijven van Gebr. Weijs, Gerja in Helden, Hesen en Vitafleur vormen voortaan samen 'The Gerbera House'.

Zij hebben besloten ieders kwaliteiten samen te voegen tot één marktpartij die aan alle mogelijke wensen voldoet. Iedere kwekerij binnen dit verband heeft zijn eigen specialiteiten. Zo kan jaarrond een compleet sortiment van standaard Gerbera, Germini en bolvormige Gerbera’s worden aangeboden.

Kennis, techniek en nieuwe soorten
The Gerbera House investeert constant in het verbeteren van de teelttechniek en kennis. Jaarlijks worden de mooiste nieuwe rassen geselecteerd. Daardoor is het mogelijk om een volledig en vernieuwend assortiment te leveren van een topkwaliteit. De samenwerking zorgt ervoor dat er grote aantallen Gerbera’s beschikbaar zijn waarvan de kwaliteit en continuïteit gegarandeerd is.

Verpakking en vervoer
The Gerbera House wil zoveel mogelijk aan de wens van de klant tegemoet komen en kan in iedere gewenste verpakking leveren. Voor het transport wordt enkel gebruik gemaakt van gespecialiseerde vervoerders. De kwaliteit van het product blijft daardoor altijd gewaarborgd.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Stilte na de storm

De storm gisteren zorgde voor veel overlast. Evenementen werden afgelast, omvallende bomen zorgden voor schade en er vielen zelfs...

Social media: Grüne Woche

Elke dag zetten we op deze plek een mooi, bijzonder of treffend bericht uit de social media van de tuinbouwsector centraal. Deze keer: Rob...