'ClockOnline positief van start'

11-10-2017    10:01   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Marco Stolze, eigenaar van online bloemen- en plantenveiling ClockOnline, is erg enthousiast over de eerste resultaten van het nieuwe initiatief. Volgens hem wordt dit dé internationale online bloemen- en plantenveiling. Het onafhankelijke digitale platform zorgt voor een ware efficiëntieslag binnen de sierteeltsector.

 Er is de afgelopen tijd druk aan de basis van het digitale platform ClockOnline gewerkt. “De eerste tests met het onafhankelijke digitale platform zijn inmiddels afgerond. En wij zijn trots te melden dat de resultaten boven verwachting zijn. De uitkomsten van de verschillende mobiele devices zijn uitmuntend. Dit zorgt ervoor dat wij vol goede moed de volgende fase van het platform kunnen ingaan.” Voor kwekers en kopers is de ware efficiëntieslag nu slechts stappen verwijderd, aldus Stolze.
Ook met de inschrijvingen voor het onafhankelijke platform gaat het goed. “Wij hebben door de vele inschrijvingen voor de internationale online bloemen- en plantenveiling een nog grotere servercapaciteit in werking gezet. Daar gaan de klanten straks de vruchten van plukken.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Stilte na de storm

De storm gisteren zorgde voor veel overlast. Evenementen werden afgelast, omvallende bomen zorgden voor schade en er vielen zelfs...

Social media: Grüne Woche

Elke dag zetten we op deze plek een mooi, bijzonder of treffend bericht uit de social media van de tuinbouwsector centraal. Deze keer: Rob...