Brinkman partner Trend Event

13-09-2017    17:11   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Royal Brinkman is één van de partners van het Trend Event dat op 21 september plaatsvindt in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer. De Trendlezing tijdens het Trend Event geeft sierteeltondernemers houvast in het maken van inspirerende en commerciële keuzes, aldus Royal Brinkman.

De groene draad voor het Event dit jaar is de letter 'T' gekoppeld aan Time. Deelnemers krijgen meer inzicht in consumentenverleiding. De afdeling Packaging en Design van Royal Brinkman is als partner bij dit evenement betrokken.

Het Trendevent wordt al ruim 10 jaar georganiseerd door Sandra Könings voor iedereen bekend in de sierteeltsector; van veredelaar tot retailer, van designer tot arrangeur, van inkoper tot kweker. De vernieuwende concepten tijdens de lezing worden verzorgd door de partners: Elburg-Smit B.V., Mate International, VBI Filippo B.V. en Royal Brinkman.

“Wij willen graag voorop lopen in de tuinbouw en onze klanten verrassen met inspirerende vernieuwende concepten”, vertelt productmanager Mark van Antwerpen van Royal Brinkman. “Om die reden werken wij ook samen met trendanalist  Sandra Könings. Zo kunnen we goed inspelen op de toekomstige trends & ontwikkelingen. Ook willen we onze klanten op een professionele wijze adviseren bij de introductie van nieuwe producten en – of concepten.”

Het Trend Event vindt plaatsvanaf 12.00 uur. Aanmelden kan via www.trendlogic.nl


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Weer beïnvloedt de prijzen

De afgelopen weken was de daggasprijs redelijk opgelopen door het koudere weer, maar halverwege vorige week werkte het mildere weer door in...

Toch geld voor verplaatsing

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben besloten toch subsidie te verlenen voor de verplaatsing van een glastuinbouwbedrijf in Nieuwaal.