Bloggersevent bij Solis Plant

16-06-2017    09:22   |    KAS TuinbouwCommunicatie

In samenwerking met Always Kalanchoë en Mooiwatplantendoen.nl is er een bijeenkomst bij Solis Plant georganiseerd, waarbij een aantal bloggende interieur- en groenliefhebbers een kijkje in de keuken van de Kalanchoë hebben kunnen nemen. De online stroom van berichtgeving die de bloggers tijdens én na het event op hun social media postten, zorgde voor veel bloeiende Kalanchoë inspiratie bij de vele volgers.

Kalanchoë; een makkelijke, kleurrijke, exotische én veelzijdige plant die zowel binnen als buiten voor vrolijkheid zorgt. De aanwezige interieurbloggers zijn allemaal gek op planten en wilden dan ook alles weten over deze bloeiende plant. De interesse in het gebruik van bijzondere planten in huis bracht hen bij de interactieve middag bij Solis Plant, waar de Kalanchoë centraal stond. Door een rondleiding in het bedrijf in ’s Gravenzande en een presentatie door eigenaar René van der Dop en Paul Ras van Always Kalanchoë kregen zij een uitgebreid kijkje in de wereld en groeiwijze van de Kalanchoë. Ook maakten de plantenliefhebbers kennis met Le Chic Blooming Jewels, het consumentenmerk van Solis Plant, wat de aanwezigen associeerden met een luxueus modemerk! De veelzijdigheid van de Kalanchoë werd nogmaals benadrukt in de presentatie van arrangeur Wendy van de Berg. Zij verzorgde, samen met Always Kalanchoë en Mooiwatplantendoen.nl een interactieve workshop waarbij de bloggers zelf aan de slag mochten met de planten. De arrangementen die de bloggers samenstelden waren allesbehalve oubollig, waaruit bleek dat de Kalanchoë ook prima past binnen een eigentijds interieur!
 
Na afloop van het event kregen alle aanwezige bloggers een inspirerende goodiebag mee naar huis met daarin o.a. Kalanchoë stekjes en twee volwassen Kalanchoë’s. Een letterlijke DIY (do-it-yourself) van de kweker waarbij de bloggers hun opgedane kennis in de praktijk kunnen brengen. Tijdens de rondleiding werd het teeltproces haarfijn uitgelegd, maar ook via de Facebookpagina van Solis Plant worden nog steeds tips gedeeld.  De bloggers hebben inmiddels al diverse posts gedeeld met hun followers waarbij ze hun verzorging van de stekjes delen.
 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Stilte na de storm

De storm gisteren zorgde voor veel overlast. Evenementen werden afgelast, omvallende bomen zorgden voor schade en er vielen zelfs...

Social media: Grüne Woche

Elke dag zetten we op deze plek een mooi, bijzonder of treffend bericht uit de social media van de tuinbouwsector centraal. Deze keer: Rob...