HAPPYdendron: sterke wortels en weelderige bloei

HAPPYdendron: sterke wortels en weelderige bloei

In het tuincentrum trekt de HAPPYdendron alle aandacht en stimuleert het tot impulsaankopen. Geen wonder dat de verkoopcijfers blijven stijgen, want consumenten nemen hun aankoopbeslissing vaak pas in het tuincentrum. Hier overtuigt de HAPPYdendron met een modern concept.

De Rhododendron zelf wordt aangeboden in een bedrukte paarse pot en is voorzien van een geïllustreerd etiket. Daarnaast komt het uitgebreide promotiemateriaal voor het verkooppunt, zoals banners, posters of wimpels in een uniform ontwerp. Het hele concept weerspiegelt een jeugdige levensstijl en is bedoeld om vooral de jongere tuinliefhebbers aan te spreken. Bovendien laat de moderne beeldwereld ook de speciale HAPPYdendron-bloem zien, die deze groenblijvende plant in het voorjaar tot een absoluut hoogtepunt in elke tuin maakt.

De bloemen tonen een paarsachtige rand en een puur wit interieur. Het oog van deze Rhododendron is op zijn beurt felgeel. Een driekleurige combinatie die zelden te zien is bij Rhododendrons. Bovendien bloeit de HAPPYdendron dankzij de vele knoppen bijzonder weelderig - niet alleen een geweldig zicht voor de consument, maar ook heerlijk voor de vele insecten die hier hun voedsel zoeken. De vele knoppen zijn vooral te danken aan de veredeling, want net zoals bij alle INKARHO-Rhododendrons is ook de HAPPYdendron bijzonder robuust en vooral kalktolerant. Dus de sterke wortels zorgen voor een gezonde en onderhoudsarme Rhododendron, die bovengronds schittert met gezonde bladeren en de overvloed aan bloemen. De winterharde HAPPYdendron is daarom ook bijzonder geschikt voor beginnende tuiniers.

In het tuincentrum is de HAPPYdendron verkrijgbaar in een container van 5 of 7,5 liter. Dankzij zijn ongecompliceerde behandeling is hij geschikt voor zowel bedden als containerbeplanting. Eindgebruikers kunnen talrijke toepassingsvoorbeelden vinden in vrouwen-, tuin- en lifestylemagazines en op het eigen Instagramkanaal.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v